Rólunk

 

Faye BradbroookFaye Bradbrook (U.K)  Igazgató és Tanár

Faye vagyok, a The Works Angol Nyelviskola igazgatója, tanárja és alapítója (2011). Szakképzett és tapasztalt angol anyanyelvű angol és dráma tanár vagyok, aki Nagy-Britanniából költözött Magyarországra. A London College of Music at Thames Valley egyetemen szereztem a diplomámat, színészi és előadó múlltal rendelkezek. A drámát és a kreativitást hívom segítségként a nyelvoktatásban, ahol kiemelt szerepet kapnak a kommunikációs készségek és az aktív tanulás. Magyarországra költözésem előtt ESL tanári és Cambridge CELTA képesítést szerzetem.

2006-ban érkeztem Magyarországra és azóta rengeteg tapasztalatot szerzetem az angol nyelv oktatásában és képzési tervek összeállításában. Rengeteg állami és magán iskolában tanítottam már, beleértve a felnőtt és tinik magán tanítását is. Nagyon nagy lelekesedéssel, bátorítón és barátságosan oktatom a diákjaimat.

Nagyon büszke vagyok rá, hogy olyan tehetséges és segítőkész oktatókkal dolgozhatok együtt, akik osztoznak oktatási irányelveimen.

A tanítás mellett, mint hivatásos színésznő továbbra is dolgozok színházban, filmekben, szinkron munkákban. Színészi munkámmal kapcsolatos weboldalam: WWW.FAYEBRADBROOK.COM.


    

ivettRajztábla 1-100Ivett Gregor, angol és dráma tanár
Ivett Az Eötvös Lóránd Tudományegyetem óvoda pedagógiai szakán szerzett diplomát valamint Cambridge ESL gyerekeket oktató angol tanári végzettséggel is rendelkezik. Szakiránya a színjátszás, zene és mesék alkalmazása a gyerekek nyelvi képességeinek, önbizalom- és kreativitásfejlesztése során.

Dolgozott az USA-ban Montessori óvodában valamint kétnyelvű óvodákban Magyarországon.

Ivett nagyrabecsült és igen értékes tagja a The Works csapatának 2015 óta. Minden tanítási órára tele energiával és végtelen lelkesedéssel veti bele magátt a tanításba, a gyerekek pedig mindig izgatottan várják, hogy részesei legyenek Ivett óráinak. A The Works tantervi anyagait követve Ivett  rengetteg tapasztalatot szerzett az  óvodáskorúaktól az alsós gyereke angol oktatásában. Ivettnek nagy szerepe volt a gyerekeknek szóló "English Adventures" tanfolyamok fejlesztésében. Az angol nyelvoktatás mellett Ivett a DramaWorks Színjátszó Iskolában is dolgozik. 

 

 

frederickRajztábla 1-100Frederick Haddox, angol tanár
Frederick is an ESL Teacher from Washington DC.  Frederick Washington DC-ből származik. Angol tanárként csatlakozott a The Works csapatához 2019-ben. Karizmáját és hatalmas, utazásaiból származó tapasztaltát nagyszerűen érvényesíti tanítás közben. A George Mason Egytemen szerzett diplomát és már oktatott általános, közép- és felsőoktatási intézményekben Ázsiában, a Közép-Keleten és Európában. Óriási tapasztalatott szerzett a gyerek, tinédzser és felnőtt oktatás terén. Könnyedén leköti a diákjai figyelmét és izgalmas, élvezetes órát tart nekik. Nagy tapasztalata van még továbbá szónoklásban és  prezentációs techinkákban. Tanítása során nagy hangsúlyt fektet a kommunikációs készségek és önbizalom fejlesztésére is. Óráit a diákjai igényei szerint építi fel. Ha hetente egy-két angol órára vagy egy hosszabb, jólfelépített angol oktatásra lenne szüksége, akkor Fred az Ön embere!

Az angol tanítás mellett Frederick egy szenvedélyes és tehetséges művész. Folyamatosan fejleszti az egyéni festőtechnikáját és alkot gyönyörű képeket. Szavaival élve: " Imádok festeni, oktatni és írni, hogy még  jobbá tegyem az életet."

 

 

 

Go to top